Trichocephalosis táblázat, Féreg orvosság embereknek - Asztma March

trichocephalosis táblázat

trichocephalosis táblázat

Lényegében hétszámjegyű számsorok vannak felsorolva, ugyanis legfőképpen ezek képesek a legjobban összefoglalni és megértetni a számok jelentőségét és helyreállítani a szervezetet.

A különféle betegségek gyógyításának van egy egyszerű és rendkívül hatékony módszere, mégpedig az egymást követő, meghatározott számokra való koncentrálás.

A befogadás típusai és a származásukra vonatkozó feltételezések

A betegség nem más, mint az egyes sejteknek, szerveknek vagy a szervezet egészének a szabályostól való eltérő működése. A könyvben levő számsorok a szabályoshoz, az eredetihez, az egészségeshez való visszatérést biztosítják.

trichocephalosis táblázat jó féreg gyógyszer vélemények

Nem kell mást tenni, mint a megfelelő trichocephalosis táblázat koncentrálni, vagyis gondolatban Tovább Fülszöveg E könyvben ismertetem az általam kapott és az egészség helyreállító praxisomban használt hét- trichocephalosis táblázat és kilenc számjegyű koncentrációs rendszert.

Nem kell mást tenni, mint a megfelelő számsorra koncentrálni, vagyis gondolatban kivetíteni a homlok belső részére ha lehet, akkor fehér fényben a számokat, hogy megindulhasson a gyógyulási folyamat. A gyógyítás akkor hatékony, ha a szervezet egésze újra szabályosan működik.

bika csap alakú emberi bélféreg kepek

Vissza Tartalom.

Lásd még