Feregtelenito paszta. Ajánlataink a termékre

Ferdocat gél 6g

Adagolás, alkalmazási mód ok célállatfajonként: Szájon át.

feregtelenito paszta

Vemhes szukák: A vemhesség Feregtelenito paszta állatok kezelését a természetes újrafertőződés miatt feregtelenito paszta meg kell ismételni átlagosan havonta.

Gyíkok leguán, kaméleon, stb.

bélféreg ovoda

Felhasználási javaslat: Szájon át adjuk be a pontos adagot. Az injektoron 10 beosztás van, egy beosztásnyi adag 1 gramm gél, ami 50 mg fenbendazolt tartalmaz.

feregtelenito paszta hymenolepidosis feladat

A szükséges dózist az állat táplálékába is keverhetjük. Az így kezelt táplálékot az állatok rendszerint maguktól elfogyasztják, nincs szükség egyéb beavatkozásra.

Az állatokat a kezelés előtt és alatt nem kell koplaltatni Különleges figyelmeztetések az állatokon való alkalmazáshoz: Figyeljünk a pontos adagolásra. Ha a táplálékba keverve alkalmazzuk a gélt, ügyeljünk arra, hogy az állat a teljes adagot elfogyassza. Az állatok a kezelést követő napokon belül ürítik a parazitákat, ezért az ekkor ürített bélsarat, férgeket, petéket el kell égetni.

Wsfind Kategória A giardia nem egy féreg, nem baktérium és nem vírus, mégis megfertőzheti a kutyát, macskát és sajnos minket is.

Ezekben a napokban az állatok alvó- és tartózkodási helyét fokozottan takarítsuk, porszívózzuk. Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Lásd még