Fereghajto gyereknek, Drontal Plus flavour 10 kg

Kukacok a gyerekkakiban? Csak semmi pánik, így kezeld!

fereghajto gyereknek gregarin paraziták a garnélarákban

Parasic junior gazda táplálékán élősködnek. Mivel a paraziták méretben és számban is növekednek, a gazda szervezet egészségét is befolyásolhatják. Emésztési zavarokat, tápanyag felszívódási problémákat eredményezhetnek.

a gyermek férgekkel kezeli

Gyakran az indokolatlan fogyás, és az ismeretlen eredetű viszketés hátterében is férgesség állhat. Az élősködőket gyakran meg lehet találni az emberben, ilyen a galandféreg és a gombféreg. A gyermekek gyakran kapcsolatba kerülnek parazitákkal a szennyezett homokban játszva, majd a koszos ujjukat a szájukba téve.

fereghajto gyereknek

A másik nagyon gyakori veszélyt a háziállatok jelentik. A parazitafertőzés jelei közé tartozik az alhasi fájás, a hasmenés, a fáradékonyság, a súlyvesztés, fereghajto gyereknek növekedésben való megállás, a vérszegénység és a fenékviszketés.

fereghajto gyereknek

A vérben eozinophylia mutatja. A férgek gyógyszeres kiirtása után nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy kerüljük az újrafertőződést.

fereghajto gyereknek férgek kezelése az egész családban

Amennyiben lehetséges, ki kell deríteni, hogy a beteg hol fertőződött meg vagy kitől kapta el a betegséget, és a fertőző forrást is kezelni kell. Komoly fertőzés fereghajto gyereknek a parasic kapszulát 30 napig együtt kell használni a rosttal. Majd 1 hét szünet.

fereghajto gyereknek

Lásd még