Fereghajto birkanak. Gyomor- és bélférgesség, Galandférgesség, Kergekór, Májmételykór, Lándzsásmétely-kór

Frommectin injekció

Az alábbi szöveg lefordítása a Google Translate automatikus szolgáltatással történt. Előfordulhat, hogy nem teljesen érthető, valamint hibákat és pontatlan információkat tartalmazhat.

Juhok gyakoribb parazitózisai Élősködők-okozta betegségei II. Gyomor- és bélférgesség A legelterjedtebb és legjelentősebb parazitózis, melyet a Trichostrongylidae- családba tartozó, különféle fajú fonálférgek okoznak. Az oltógyomorban és a vékonybélben élősködő mintegy tíz-féle orsóféreg közül legjelentősebbek a Haemonchus contortus nagy gyomorféreg és a vékonybélben megtelepedő kisebb Trichostrongylus, a többi faj jelentősége kisebb Ostertagia, Nematodirus, Cooperia.

Szerkesztői csapatunk jelenleg azon dolgozik, hogy az összes termék adatlapját megírja és kijavítsa az Ön nyelvén. A termékekre vonatkozó összes tartalom és információ hamarosan elérhető lesz az Ön nyelvén. Köszönjük a türelmét és a megértését.

  • Frommectin injekció
  • Я хотел уйти с сознанием, что добился своей цели.
  •  - Уран распадается на барий и криптон; плутоний ведет себя несколько .
  • Féreghajtó - Macska - ÁLLATGYÓGYSZEREK - Petstart

A kényelem, széles spektrumú hatásosságát és széles biztonsági sávot teszi kiváló parazitaellenes termék sheep. One kis volumenű dózis hatékonyan szabályozza a belső és külső paraziták és belső élősködők juhok, amely hatással lehet az egészségügyi és a termelékenység.

Gyomor- és bélférgesség, Galandférgesség, Kergekór, Májmételykór, Lándzsásmétely-kór

Termékleírás: IVOMEC injekció kész használható steril oldat, amely a következő összetevőket per ml: 10 mg ivermektin, 0,40 ml glicerin-formál, valamint a propilén-glikol qs ad 1 ml. IVOMEC Injection formulázzuk szállít az ajánlott adag szintje pg ivermektin egy kg testtömeg Hehel készítmények férgekhez adva szubkután az arány 1 ml per 50 kg.

fereghajto birkanak

Hatóanyag: Ivermectin az első egy sor parazitaellenes szerek származó avermektin család vegyületek. Az avermektinek nagyon aktív, széles-spektrumú parazitaellenes szerek izolált fermentációs a talaj mikroorganizmus Streptomyces avermitilis.

Juhok gyakoribb parazitózisai (Élősködők-okozta betegségei II.)

Az ajánlott adagolás módja szubkután injekció formájában. Az oldat beadható bármely szabványos automata vagy egyadagos berendezés.

giardiasis és a szemhéjak bőrgyulladása

Használjon steril eszközök. A laza bőr a váll mögötti elfogadható oldalon.

Féreghajtó – epivk.hu

Ebben gyapjas juh, biztos, hogy a tű behatolt a gyapjú és a bőr átadását megelőzően az adagot. Hatásmechanizmus: Ivermektin tagja a makrociklusos lakton osztályába endectocides amely egy egyedi hatásmechanizmusa.

fereghajto birkanak

Vegyületek az osztály kötődnek szelektíven és nagy affinitással a glutamát-függő klorid ioncsatornák előforduló gerinctelen ideg- és izomsejtekben.

Ez a növekedéséhez vezet a permeabilitás a sejtmembrán a klorid ionok hiperpolarizáció az ideg vagy izomsejt, bénulását és a parazita pusztulásához.

  •  Ох! - Она не могла скрыть разочарование.
  • Féreg férgek

Vegyületek ezen osztályának is fereghajto birkanak léphet más ligand-függő klorid csatornák, mint például azok, kapuzott a neurotranszmitter gamma-amino-vajsav GABA. A biztonsági határ vegyületek esetén ez az osztály annak a ténynek tulajdonítható, hogy az emlősök nem fereghajto birkanak glutamát -gated klorid csatornák, a makrociklusos laktonok egy alacsony affinitást mutatnak az egyéb emlős ligand-függő fereghajto birkanak és azok nem lépik át fereghajto birkanak vér-agy gáton.

Szabadforgalmú gyógyszerek / vény nélkül - Belső féreghajtók - Equus webbolt

Figyelem: 1. A kezelt birka tilos levágni élelmiszerben használható legalább harmincöt 35 napon belül a legújabb kezelést ezzel a gyógyszerrel; 2.

Gyapjas juhok esetén meg kell győződni, hogy a készítmény valóban a bőr alatti területre jutott. Steril injekciós tűt használjunk.

Nem használható anyajuhok, ahol a tejet kell használni, alga paraziták fogyasztásra. Tartsa ezt, és minden kábítószer elzárva gyermekektől Vigyázat: 1. Ne alkalmazza intravénásan vagy izomba.

Féreghajtó

Átmeneti kellemetlen észlelték egyes állatok szubkután beadást követően. Az alacsony előfordulási lágyrész duzzanat az injekció helyén volt megfigyelhető.

цитаты волка из тик тока

Ezek a reakciók kezelés nélkül megszűntek. Osszuk adagok nagyobb, mint 10 ml közötti injekciós helyek csökkentése alkalmanként kényelmetlenséget a helyi reakció.

 - Двухцветный снова хмыкнул.  - Эдди места себе не находит. - В Коннектикут. - Я же сказал. Возвращается домой, к мамочке и папочке, в свой пригород.

Különböző helyekre kell használni más parenterális fereghajto birkanak. Juh: A subcutan injekciót követően aktivitás arra utal, fájdalom, néha intenzív, de általában átmeneti, már látott néhány sheep.

Frommectin injekció

Adequate elleni vakcinázást clostridium fertőzés birka recommended. Consult az állatorvos tanácsát vakcinázási program.

Tárolás: Store üveg kartonban, fénytől védve.

Lásd még