Helmint széklet

A Magyarországon előforduló féregfertőzések

Szexuális vonzódás az ürülékhez - koprofília Ezt a tevékenységet koproláliának nevezik, amely voltaképpen az önajzást segíti, illetve tudattalanul is jelzi, hogy a személyiség felszabadul.

Trichuriasis

A koprofília azonban még ezen is jócskán túlmegy, ugyanis olyan szexuális élvezetet és közösülést jelent, melyben alapvető szerepe van a vizeletnek és az ürüléknek. Az utóbbit az aktus közben gyakran a helmint széklet hasán vagy mellén kenik szét. A koprofília az ürülék helmint széklet gyönyör kedvelőinek a szexuális gyakorlata, melyben a széklet szaga, íze és érintése okoz szexuális helmint széklet.

is giardia dangerous when pregnant

Röviden az ürülékhez, mint szexuális örömforráshoz való vonzódás. A koprofíl személy féceszevő, vagy a szennyezettséghez szexuálisan vonzódó ember is lehet.

helmint széklet

Ez a perverzió olykor különös módon keveredik a mazochizmussal. A koprofíliához hasonló anomáliával állhat összefüggésben a nem szervi eredetű székletürítési rendellenesség, az encopresis.

Navigációs menü

Helmint széklet, hogy az encopresis vagyis helmint széklet szobatisztaságra szoktatott gyermekek nem szándékos bélsárürítése a koprofíliára jellemző anális erotikával magyarázható. Aruffo és társai megjegyzik, hogy számos ürítési problémával küszködő gyermek esetében intenzív az anális érzékelés és az anális erotikus érzés, és kijelentik, hogy a rendellenes székletürítés szimptómája e gyerekeknél az anális maszturbáció tudatos formájának az eredménye, melynek során az ürüléket stimulálásra használják.

Azt mondják, hogy azon gyermekeknél, ahol ez a probléma pszichológiai indíttatású, a fizikai kezelés ellenjavallt. A koprofília egyik típusa az, amikor a páciens hasonlóan játszani kíván a fécesszel, mint a kisgyermek, akit még nem tanítottak meg vagy nem dresszíroztak arra, hogy ez undorító és mocskos.

Koronavírus: széklet útján is terjed

Egyes emberek lélektanilag egészségesnek tartják a gyermekkoruk elemzését, és felnőttként utólag mindazt megtenni, amitől annak idején a gondoskodásukat túlzásba vivő szüleik eltiltották őket.

John William Money — beszámol egy koprofíl vízvezeték-szerelőről, aki — miután a vizet elzárta — összegyűjtötte a féceszt a nyilvános WC-kből.

Nagy László, infektológus A helminthiasis - azaz a férgesség mint betegség - olyan kórkép, amelyet a szervezetben parazita életmódot folytató férgek vagy azok lárvái idéznek elő. Cikkünkben a Magyarországon előforduló féregfertőzések tüneteiről, a fertőzések módjáról és veszélyeiről olvashat. A féregfertőzés  lehet teljesen tünetmentes, máskor a helmint széklet parazita életmódja miatt táplálékot, vitaminokat von el a gazdaszervezettől, és hiánybetegséget okoz, avagy testanyagainak közvetlen toxikus, vagy allergizáló hatásának köszönhetően, kóros szervi tünetek jelentkeznek.

Később a féceszt megízlelte, vagy a testére kente. Egy asszony pedig — mielőtt kényeztette magát — emberi ürülékkel kente be a dildóját. Egy San Franciscóban élő férfi, aki nem talált magának partnert a koprofíl szenvedélyéhez, széklettel szennyezett női bugyikat szerzett be magának.

Orsóférges fertőzés

Mások bélsárral szennyezett gatyákat küldtek a haverjaiknak. A viselkedési kondicionálás egyik formája, amit Havelock Ellis írt le esettanulmányában, egy Ettől fokozatosan erotikus izgalmat váltottak ki benne a női fenekek és az ürítés aktusa.

Felnőttként azon kapták rajta, hogy egy hordozható toalett fölött maszturbált, mely annak a hölgynek a székletét tartalmazta, akihez vonzódott. Ebben az esetben a saját széklete nem volt kedvére, de azoké sem, helmint széklet nem vonzódott szexuálisan.

  1. Féregpete- és protozoonvizsgálat | Lab Tests Online-HU
  2. Létrehozva:

Általában ez a jellemző számos fétis esetében. Rövid utalások Ebing könyvében is találhatók a koprofíliára.

Szexuális vonzódás az ürülékhez - koprofília

Helmint széklet esetben olyan betegről számol be, aki a fécesz szagára emlékeztető anyagot szagol a potencia előidézése céljából. Némely emberek izgalomba jönnek a defekációtól székletürítéstől.

Vér a székletben

Ennek az lehet a magyarázata, hogy az ánusz tele van idegvégződésekkel. Ezért - hasonlóan a mellbimbóhoz, a szájhoz és a genitáliákhoz - egyike azoknak a testrészeknek, melyek mechanikai ingerlésének hatására ópiátok keletkeznek az agy élvezetközpontjában. Vannak, akik szeretik az ürülék tapintását és textúráját, és egyes párok - az általa produkált sikamlós hatás érdekében - szétdörgölik azt a helmint széklet között szeretkezés közben.

helmint széklet giardia disease symptoms

Mások annak a látványát helmint széklet, amikor a partnerük a székletét üríti, bár magát a székletet nem szívesen érintenék meg. Ezek az emberek ravasz trükkökhöz folyamodnak: például üvegtetejű dohányzóasztal alá fekszenek, miközben a partnerük megszabadul belei tartalmától, de az is előfordul, hogy az asztal helyett üvegtáblát használnak.

Enterobiasis

Az ókori rómaiak nem éreztek szégyent, ha rájuk jött a szükség, sőt voltak, akik kifejezetten örömüket lelték mások ürítésének a megszemlélésében. Egyes bordélyoknak emiatt üvegből volt a padlójuk. Az ürüléknek gyakorlati használata is volt.

Lásd még