Gongylonema paraziták, Fonálférget szedett ki egy férfi a saját ajkából

Fonálférget szedett ki egy férfi a saját ajkából - Jonathan Allen gazdaszervezetévé vált egy Gongylonema pulchruma fonálféregnek, amely három hónapig élősködött az orcájában és az ajkában.

A parazita általában állatokban fordul elő, dr. Allen az Egyesült Államokban a Allen munkahelyén, a virginiai William and Mary Főiskolán tartott éppen előadást, amikor először megérezte a kis dudort a szájában.

Élősködők, Paraziták Elleni Szerek Macskáknak

Eleinte a torka környékén érezte a szájüregében, de amikor már az ajkában érzékelte a féreg mozgását, elment a fogorvosához. A szakember beutalta a szájsebészetre, ott azonban közölte a sebész, hogy szokásos elszíneződésről van szó, semmi bizonyíték nem utal a biológus által felvetett fonálféreg-fertőzésre.

Allen ekkor elhatározta, hogy a saját kezébe veszi az irányítást. Felesége segítségével egy csipesszel eltávolította az élősködőt a szájából. Ezután kiderült, hogy a szomszédja éppen a Gongylonema pulchruma fonálféreg szakértője, gongylonema paraziták a kutatópáros tanulmányozni kezdte a parazitát.

Találatok:

Allen jelenleg egy befőttesüvegben tartja a férget, és a Journal of Tropical Medicine szakfolyóiratban cikket jelentetett meg a parazita gazdaszervezeteként átélt élményeiről. A hím féreg átlagosan 29 mm, a nőstény pedig 59 mm hosszúságú.

 • Egy amerikai biológus szájában majdnem három hónapig élősködött egy Gongylonema pulchrumá parazita.
 • Adagolás, alkalmazás, hatástartósság: Az állat testméretének megfelelő mennyiségű permettel cm távolságból fújja be a kutya vagy macska bőrét, szőrzetét, úgy, hogy azt enyhén nedvesítse be.
 • Fonálférget szedett ki egy férfi a saját ajkából
 • Élősködők, Paraziták Elleni Szerek Macskáknak széles választékban
 • Keresés a Nők Lapja Café blogon » Cafeblog
 • Hogyan lehet meghatározni, hogy férgek vannak e
 • А теперь, если не возражаешь… - Стратмор не договорил, но Чатрукьян понял его без слов.

A korbféreg emberben fő tünete az emberekben az, hogy a beteg érzi a szájában mozgó férget. A tünetek csak a fertőzés hatodik hetétől jelentkeznek.

Edit This Favorite

Az esetek többségében a parazitát sebész, vagy maga a beteg eltávolítja. Ha a férget nem távolítják el a szervezetből, a tünetek akár egy évig is fennállhatnak.

 1. Az emberi gyomorban található paraziták
 2. Az enterobiasis diagnosztizálására módszerekkel
 3. Вопрос национальной безопасности.
 4. Belső Parazita Elleni Szerek széles választékban
 5. Durva! Parazita volt a férfi szájában – fotó | Híepivk.hu
 6. jzwm_hungarianabstract_v38n1_ - American Association of Zoo Veterinarians (AAZV)

Mi a parazita? Egy olyan fonálféreg, amely nem rendelkezik keringési vagy légzőszervrendszerrel.

Termékleírás:

Többnyire állatokban, különösen szarvasmarhában, kutyákban, macskákban és nyulakban gongylonema paraziták elő, de rossz higiéniai körülmények között emberre is átterjedhet. Fertőzött élelmiszer vagy víz fogyasztásával is bekerülhet az gongylonema paraziták szervezetbe.

Kapcsolódó cikkek.

Lásd még