Fascioliasis diploma

Playa Azlab. A gyógyszer alkalmazási és kezelési utasításai az alábbiak.

Összetétel — 1 ml tartalmaz: Marbofloxacin: 2, mg Gentamicin-szulfát 2, mg Ketokonazol 4, mg Prednizolon 1, mg Célállat faj: kutya.

Ezt az eszközt granulátum formájában állítják elő. A gyógyszer tulajdonságai Miért használja az "Alben" az állatorvosi gyógyszert?

A "Albendazole" gyógyszer: áttekintés. "Albendazole" állatoknak: alkalmazás, dózis

A használati utasítás azt állítja, hogy ez a gyógyszer széles spektrumú anthelmintikus. Különösen aktív az éretlen és érett cestodes és fonálférgek, valamint az érett trematodes ellen. Ez az eszköz ovokális tulajdonságokkal rendelkezik. Csökkenti a bélféreg fascioliasis diploma legelőn. A gyógyszer hatásmechanizmusa sérti a férgek mikrotubulus funkcióját és a szénhidrát anyagcserét.

februar by Alphamarketing - Issuu

Végső soron ez a halálhoz vezet, valamint az állatállomány eltávolítását a szervezetből. Kábítószer "Alben" a férgektőlgyakorlatilag nem toxikus a melegvérű állatok számára.

Playa Azlab. Rágás vagy szokásos tabletták, szuszpenziók, porok, valamint bevont tabletták formájában állítják elő. Hol alkalmazzák? A "Albendazole" hatóanyag használhatóaz emberek és az állatok kezelésére. A mono- és multi-inváziókhoz, és pozitív visszajelzésekkel rendelkezik.

Az ajánlott dózisokban ez a gyógyszer nem mutat helyi irritáló, embriotoxikus, teratogén és érzékenységet mutató tulajdonságokat. A szemcsék és a tabletták bevitelére utaló jelek Mikor alkalmazzák az Alben az állatgyógyászatban?

Az "Alben" gyógyszer állatgyógyászatban: használati utasítás, jelzések

A használati utasítás azt jelzi, hogy a fascioliasis diploma forgó hatóanyag felhasználható a kócok, juhok és más szarvasmarhák szarvasmarhákvalamint prémes állatok, lovak, madarak és sertések kigolyölésére az alábbi betegségekben: pulmonalis fonálférgek dictiocaulosis, myelosis, protostrongylosis, metastrongylosis, cystocaulesis, neostrongylosis ; gyomor és bélférgek hemonosis,ezofagostomoze, bunostomoze, nematodiroze, habertioze, ostertagiasis, kooperioze, trihostrongileze, strongiloidózis, giostrongileze, ascariasis, parascaridosis, askaridioze, trihotsefaleze, geterakidoze, toksakaroze, horogféreg, toksaskaridoze, untsinarioze ; cestodózisok moniesiosis, tizanesiosis, avitellinóz ; Ellenjavallatok tabletták és granulátumok bevételéhez Mikor tilos fascioliasis diploma "Alben" gyógyszer állatgyógyászatban történő felhasználása?

Használati utasítások azokról az ellenjavallatokról szól, mint: akut fasciolosis; az ilyen időszak időszaka juh - a terhesség első felében és egyéb állatok nőkön - az első harmadban ; kimerült állatok és fertőző fascioliasis diploma tojótyúkok a piacképes tojások termelésében mivel a gyógyszer négy napon belül kiválasztódik a tojással.

Szarvasmarha - a fő adagegy tablettát 49 kg-on vagy 3,7 g granulát 99 kg-onként. Kecske fascioliasis diploma juh - a fő adag 2,4 g granulátum 99 kg-onként vagy egy 69 kg-os tablettánként. Sertés - 4,9 g granulátum 99 kg-on vagy egy tablettát 34 kg-onként. Lovak, öszvérek és szamarak - 3,7 g 99 kg-os granulát vagy 49 kg-os egy tablettát.

Baromfi ascariasis, heterózis - 0,45 g granulátum 9 kg-mal naponta egyszer, két egymást követő napon vagy egy tablettát 34 kg-ra naponta egyszer vagy egymás után.

Hungarian Veterinary Archive

Prémes állatok toxocarosis, hookworm, toxascariosa, uncinaria - 2,45 g granulátum kilogrammonként vagy egy tabletta 6 kg-onként Azt is meg kell jegyezni, hogy az eladás lehetIsmerje meg az "Alben C" macskáknak és kutyáknak.

A hatóanyagot reggel kis mennyiségű táplálékkal kell bevenni szükség esetén erőszakkal befecskendezve. Állati mellékhatások Milyen mellékhatásokat kell kideríteni, mielőtt a kezelt gyógyszert állatoknak adnák? Az utasításoknak megfelelően, ha az összes ajánlott dózist megfigyelik, negatív reakciókat nem észlelnek.

A "Albendazole" gyógyszer: áttekintés. "Albendazole" állatoknak: alkalmazás, dózis

Speciális ajánlások a gyógyszer szedésére Juh, kecske és szarvasmarha vágásaa hústermék fogadását csak két héttel a "Alben" gyógyszer bevétele után lehet engedélyezni.

Ami a lovakat, a baromfit és a sertéseket illeti, a húsát 7 nappal a csikósodás után lehet fogyasztani.

Nem mondhatjuk, hogy a tej megengedettétkezés céljából 4 nappal a gyógyszeres állatok bevétele után. Korábban meghatározott időpontok önkényes levágása esetén a húskészítményt takarmányhéjú állatoknak vagy csontliszt gyártásához kell fascioliasis diploma. Vélemények A legtöbb gazdálkodó szerint a kérdéses gyógyszer meglehetősen gyorsan és egyszerűen kiküszöböli a problémát.

Hála neki, az állatok hatékonyan gyógyulnak a férgek és más paraziták. Kapcsolódó hírek.

Lásd még