Csipkebogyó paraziták

csipkebogyó paraziták

Az állati tejtermékek valóban nem olyan egészségesek, mint ahogyan azt eddig elhitették velünk.

csipkebogyó paraziták

A tej fajspecifikus, éppen ezért összetételét az adott faj kicsinyeinek táplálására alkotta meg az anyatermészet. Normális körülmények között egyik csipkebogyó paraziták sem csipkebogyó paraziták meg a másik tejét, mint ahogy mi emberek is csak csecsemőként fogyasztunk anyatejet. A tejben és tejtermékekben lévő kalciumból csak igen csekély mennyiség szívódik fel vagy éppen semmi, viszont savasító hatása sokkal nagyobb - főleg a sajtoké- ezért a szervezet pont kalciumot fog kivonni a csontokból a savas salakanyagok semlegesítésére.

hogyan lehet megmérgezni férgeket egy emberben hogyan lehet eltávolítani a parazitákat az izmokból

A kazein tejfehérje és a laktóz tejcukor sok esetben vált ki allergiát vagy intoleranciát, és a keletkező melléktermékek nagyon megterhelik az egész szervezetet. Ez kihatással lehet az emésztőrendszerre, az idegrendszerre, és a hormonrendszerre is. Megjegyzem ugyanez a helyzet a gluténnel is!!!

enterobiosis tesztek válaszokkal trematode paraziták a csiga

Egyszóval, a tej valóban csipkebogyó paraziták egészséges! Ettől eltekintve, ha a saját farmjukon tenyésztett kecskéi tejéből néha-néha havonta alkalommal iszik egy keveset, az nagy bajt nem fog okozni, de semmiképp nem ajánlott a rendszeres fogyasztása.

Üdvözlettel: Pap Orsolya.

csipkebogyó paraziták

Lásd még